Termékek

Árnyékolás minőségi termékekkel

Termékek

REDŐNYÖK

A redőny ma már egy lakás meghatározó kelléke, amivel kapcsolatban nagyon fontos a megfelelő választás. A redőnyök, télen emelik a lakás hőmérsékletét kiváló hőszigetelő hatás, nyáron pedig árnyékoló hatásuk miatt az erős napsütés ellen védenek. Az árnyékoláson és a jó hőszigetelésen túl a redőnyök kiválóan védenek a külső zajoktól, a kíváncsi tekintetektől, valamint növelik a lakások biztonságát is Minden típushoz rendelhető integrált rovarháló. Az alumínium redőnyök motorral is működtethetők.

SZÚNYOGHÁLÓK

A szúnyoghálók, vagy rovarhálók használatával a szúnyogokon kívül rengeteg más nemkívánatos élőlényt is távol tarthatunk otthonainktól. Így poloska, légy, bögöly, darázs, méh, molylepke, vagy pókok. A redőnybe integrált hagyományos KOMBI szúnyoghálók nem adnak 100% biztonságot a rovarok ellen,mivel bogarak, a redőnytokot belülről megkerülve bejuthatnak a rovarháló és az ablaküveg közé, így pillanatok alatt ellephetik otthonunkat a hívatlan vendégek, de már van erre is megoldás.

SZALAGFÜGGÖNYÖK

Irodák, tárgyalók, intézmények, bankok, üzletek illetve otthonokban is népszerű és stílusos árnyékoló a szalagfüggöny. Nagy üvegfelületek árnyékolására ideális választás A lamellák elfordításával szabályozzuk a beáramló fény mennyiségét, és így kellemes hangulatot varázsolunk a helységekbe. A lamellák széles anyag és típus színválasztékkal rendelkeznek. Számítógéppel ellátott munkahelyek vagy nedves, párás helyiségek árnyékolására ajánljuk a fényzáró lamellák alkalmazását

RELUXÁK

Az alumínium reluxa a legnépszerűbb és legkeresettebb beltéri árnyékoló megoldás. Esztétikus, egyszerűen kezelhető, hatékony, valamint kedvező az ára. 38 féle színárnyalatból választhatunk. Működésük bowdenes, üvegpálcás vagy gyöngyláncos Lamellái 16 illetve 25 mm szélességűek, A fa reluxa a kiváló árnyékolás mellett otthonunk dísze is lehet. Lamellái csomómentes trópusi fából készülnek, 25 illetve 50 mm szélességűek. Kiválóan festhető, pácolható, lakkozható a megrendelő igénye szerinti színekben. A fa reluxa mintázata harmóniát, komfortot és meghittséget visz az otthonába. Nem olcsó, ezért elsősorban a luxust és szépséget előnyben részesítő igényes vevőknek kínáljuk

ROLETTÁK

A roletták a belső textil árnyékolók egyik legnépszerűbb típusai. Ma már nem csak árnyékolásra, hanem dekorációs célokra is egyre inkább használják. Hangulatossá teszik a környezetüket. A széles típus és színválasztéknak köszönhetően szinte minden felülethez létezik optimális megoldás. A roletta felhasználása árnyékolás, betekintés ellen, hővédelem miatt és dekorációs céllal. A roletták készíthetők fényáteresztő-, fényzáró-, valamint fény- és hő-visszaverő, impregnált textilekkel. Működtetés szempontjából lehetnek rugós, gyöngyláncos vagy motoros működtetésűek.

HARMONIKAAJTÓK

Kis helyigényű, kedvező árfekvésű, szűk helyekre tartós, tökéletes megoldás, esztétikus térelválasztó. Az olyan lakásokban, ahol az ajtók nyílása zavaró tényező lehet, a legideálisabb és legkedvezőbb megoldás Harmonikaajtó lapjai masszívak, görgőinek kialakítása lehetővé teszi, hogy a mai harmonikaajtók nyitás és zárás közben is csendesek Az elkészített műanyag harmonikaajtókat beszereléskor három ponton rögzítjük (kétoldalt és felül). A felülre rögzített sínen csúsztatható el az ajtó. A műanyag harmonikaajtók 12 színben kaphatók. Karbantartást nem igényelnek, könnyen tisztíthatók.

Visszahívást kérek!

Írja be nevét és telefonszámát, és hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Visszahívást kérek

Adatvédelem

4 + 11 =

Árnyékolástechnikai Termékeink

Vállalkozásunknál a minőség, mint alapkövetelmény jelenik meg ezért termékeink kizárólag minőségi anyagokból készülnek. Ezeket elismert, piacvezető gyártóktól szerezzük be. Törekszünk az innovatív megoldások megvalósítására. Kiváló minőségű, termékeink széles színválasztékban állnak rendelkezésre.

REDŐNY

A redőnyök a lakások, az otthonok legelterjedtebb árnyékolástechnikai eszköze. Több típus és szerkezet közül lehet választani. Nem csak tartósak és biztonságosak, de jelentős energia megtakarítás érhető el velük. A motoros redőny ma már nem luxus, hanem a komfortos otthon része.

Redőny típusok

Részletek

• Faredőny
• Alumínium redőny
• Műanyag redőny

Redőny szerkezetek

Részletek
  • Külső tokos redőny
  • Vakolható tokos redőny
  • Nyílászáróra építhető, vagy ráépítős redőny
  • Belső, vagy felső tokos redőny

Mozgatás szerint

Részletek

• Kézi mozgatású (gurtnis, vagy zsinóros)
• Motoros mozgatású (kapcsolós, távirányítós, vagy központi vezérlésű)

Kivitelezés szerint

Részletek

• Típustól és mérettől függően lehet szúnyoghálóval egybeépített redőny, KOMBI redőny is.

SZÚNYOGHÁLÓ

Ahhoz, hogy nyugodtan, szúnyogoktól, poloskáktól, rovaroktól mentesen éljük napjainkat, ezeket a nemkívánatos élőlényeket távol tartsuk otthonainktól többfajta szúnyogháló (rovarháló) megoldást alkalmazhatunk.

Fix szúnyoghálók

Részletek

ablakra: alu, vagy műanyag keretes szúnyogháló

belső falcba: alumínium peremes szúnyogháló

Mobil szúnyoghálók

Részletek

ablakra: függőleges mozgatású rugós védőtokos

ajtóra: vízszintes mozgatású rugós védőtokos

Zsanéros nyitható szúnyogháló

Részletek

Az erős alumíniumprofilba feszített, üvegszál alapú hálóval kiváló minőség és hosszú élettartam biztosítható.

Pliszé szúnyogháló

Részletek

Vízszintes mozgatású, harmonikaszerűen záródó, dekoratív rovarháló. Ajtóra, ablakra, teraszra kitűnő megoldás, Könnyen mozgatható, bárhol megállítható, nem zavar a kilátásban. A pliszé szúnyoghálóval akár nagyobb méretű nyílászárók is kitűnően felszerelhetők.

SZALAGFÜGGÖNY

Irodák, tárgyalók, intézmények, bankok, üzletek illetve otthonokban is népszerű és stílusos árnyékoló a szalagfüggöny. Nagy üvegfelületek árnyékolására ideális választás A lamellák elfordításával szabályozzuk a beáramló fény mennyiségét, és így kellemes hangulatot varázsolunk a helységekbe. A lamellák széles anyag és típus színválasztékkal rendelkeznek. Számítógéppel ellátott munkahelyek vagy nedves, párás helyiségek árnyékolására ajánljuk a fényzáró lamellák alkalmazását.

Lamellák szélessége szerint

Részletek

Az egyéni ízléshez igazodva, a lamellák szélessége lehet 63 mm, 89 mm, 127 mm és 250 mm

Karnis típusai szerint

Részletek

Standard magas karnis
Slim vékony karnis
Blueline vékony íves karnis
Umbroll dekor karnis

Karnis formái szerint

Részletek

egyenes karnis
ferde karnis
boltíves karnis
bástyaíves karnis

RELUXA

Az alumínium reluxa a legnépszerűbb és legkeresettebb beltéri árnyékoló megoldás. Esztétikus, egyszerűen kezelhető, hatékony, valamint kedvező az ára. 38 féle színárnyalatból választhatunk. Működésük gyöngyláncos, üvegpálcás vagy hagyományos bowdenes. Lamellái 16 illetve 25 mm szélességűek, A fa reluxa a kiváló árnyékolás mellett otthonunk dísze is lehet. Lamellái csomómentes trópusi fából készülnek, 25 illetve 50 mm szélességűek. Kiválóan festhető, pácolható, lakkozható a megrendelő igénye szerinti színekben. A fa reluxa mintázata harmóniát, komfortot és meghittséget visz az otthonába. Nem olcsó, ezért elsősorban a luxust és szépséget előnyben részesítő igényes vevőknek kínáljuk

Gyöngyláncos alumínium reluxák

Részletek

(isoline, isoline loco)

Üvegpálcás alumínium reluxa

Részletek

(klasszikus)

Bowdenes alumínium reluxa

Részletek

(hagyományos)

Fa lamellás reluxa, 25 mm-es

Részletek

(trópusi fa, nagyon tömör szerkezetű, csomómentes)

Fa lamellás reluxa, 50 mm-es

Részletek

(nagyobb felületek árnyékolására díszítésére)

ROLETTA

A könnyű és egyszerű működésük miatt a rolettákat az árnyékolástechnika kedvenceinek tekintjük. Titka a széleskörű felhasználhatóságában rejlik. A különböző textíliák nem csak az árnyékolást szolgálják, hanem egyre inkább dekorációs célra is használják. A hangulatteremtő képességének köszönhetően gyakorlatilag bármely helyiségben alkalmazható. A halvány pasztell színtől az élénk árnyalatokig a textíliák lehetőséget adnak, hogy megtalálja az otthonához legjobban illő megoldást. A roletta népszerű, esztétikus, praktikus és költségkímélő árnyékolástechnikai megoldás.

Felszerelésük

Részletek

Felszerelhetők függőleges és ferde síkú felületekre is

Anyaguk

Részletek

• fényzáró, ami teljes sötétséget biztosít
• fényáteresztő, ami engedi a fény részleges beszűrődését.
• Alu pigment bevonatú textília, ami hatékonyan segítik a hő visszaverését.

Mozgatásuk

Részletek

• Gyöngyláncos működtetésű
• Rugós működtetésű
• Motoros működtetésű

HARMONIKAAJTÓ

Kis helyigényű, kedvező árfekvésű, szűk helyekre tartós, hatékony megoldás, esztétikus térelválasztó. Az olyan lakásokban, ahol az ajtók nyílása zavaró tényező lehet, a legideálisabb és legkedvezőbb megoldás. A harmonikaajtó lapjai masszívak, működésük csendes. A műanyag harmonikaajtók 12 színben kaphatók. Karbantartást nem igényelnek, könnyen tisztíthatók.

Helytakarékos

Részletek

A harmonikaajtó legfontosabb jellemzője, nem igényel az ajtókereten kívül más mozgásteret.

Ha nem kell, nem zavar

Részletek

Tökéletes megoldás olyan helyiségek elválasztására is, amelyeket csak ritkán, vagy csak időszakosan szükséges lezárni. Az állandó ajtó felesleges, de olykor – olykor nagyon jó, ha mégis van.

Ferde padló esetén is működik

Részletek

Használható olyan helyiségekhez is, ahol nem teljesen vízszintes a padló.

Könnyen alakítható

Részletek

Alkalmasak szűk átjárók elválasztására is, de a szokásosnál szélesebb nyílások elzárására is. Kétszárnyú kivitelezés is lehetséges. Nagyon egyszerűen módosítható.

Jobbos vagy balos működés

Részletek

Jobbról balra vagy balról jobbra is működik, igény szerint szerelhető, átalakítható.

RÖVID HATÁRIDŐ

Hívásait minden nap 8-20 óráig fogadjuk. Javítások Szerelések Felmérések pár napon belül, Új termékek méretre készítése, szerelése rövid határidővel

PRECÍZ MUNKA

Több, mint 15 éves tapasztalattal, igényes, szakszerű munkánkkal precíz szereléssel arra törekszünk, hogy minden ügyfelünk elégedett legyen.

INGYENES KISZÁLLÁS

Budapesten és vonzáskörzetében ingyenes a kiszállás, felmérés, árajánlat készítés, tanácsadás, minden esetben.

Non-stop Redőnyszervíz
Redőnyexpressz

Budapesten és vonzáskörzetében

REDŐNYEXPRESSZ

1162 Budapest Akácfa u. 86

+36/20-427-1009
+36/ 1-405-3485

info@redonyexpressz.hu

Pin It on Pinterest