Méretre Készítés

Az egyedi igényekhez igazodó Méretre Készítés

Redőnyök, Szúnyoghálók, Szalagfüggöny, Reluxa, Roletta és Harmonikaajtó pontos egyedi méretre készítését és precíz szerelését vállaljuk. Termékválasztékunkban csak minőségi, kedvező áru, termékeket ajánlunk. Termékeinkből gazdag színválaszték áll az Ön rendelkezésre, amiből az egyéni igényei szerint választhat. Rövid határidővel, díjmentes kiszállással, felméréssel, tanácsadással segítjük elképzelését valóra váltani. Minden újonnan felszerelt termékünkhöz 2 év teljes körű garanciát adunk.

Pontos Méretre Készítés.

INGYENES helyszíni felméréssel és tanácsadással állunk leendő megrendelőink rendelkezésére Budapest területén minden kerületben és Budapest vonzáskörzetében. Termékeinkből gazdag színválaszték áll rendelkezésre, amiből az egyéni igények szerint lehet választani. Minden termékünket, a pontos felmérés után, egyedi méretben, az Ön igényei szerint készítjük el.

Rövid határidő

Részletek

Javítások Szerelések Felmérések pár napon belül, Új termékek méretre készítése, szerelése rövid határidővel.

Precíz munka

Részletek

Több, mint 15 éves tapasztalattal, igényes, szakszerű munkánkkal precíz szereléssel arra törekszünk, hogy minden ügyfelünk elégedett legyen.

Ingyenes kiszállás

Részletek

Budapest minden kerületében és vonzáskörzetében ingyenes a kiszállás, felmérés, árajánlat készítés, tanácsadás, minden esetben.

Minőségi termékek – Szakszerű szerelés

JAVÍTÁS

Ha leszakadt megakadt, nem megy fel, vagy le, csúszik, széttört, fel szeretné újítani, vagy csak nehezen mozog a redőnye, illetve a motoros redőnyével van probléma, kérem, hívjon! A fa, műanyag és alumínium redőnynél is a legkisebb hibától a komplett redőny, illetve motor kicseréléséig vállaljuk a szakszerű precíz javítást.

KÉSZÍTÉS

Redőnyök, Szúnyoghálók, Reluxák, Szalagfüggöny, Harmonikaajtó és Roletta pontos egyéni méretre készítését és precíz szerelését vállaljuk. Termékválasztékunkban csak minőségi, kedvező áru termékeket ajánlunk. Minden újonnan felszerelt termékünkhöz 2 év teljes körű garanciát adunk.

SZERELÉS

Az egyéni méretre gyártást és beszerelést mindig szakszerűen, precízen készítjük, és a munka végeztével rendben adjuk át a területet. Munkánkat több, mint 15 éves szakmai tudással, tapasztalattal nap, mint nap végezzük.. Ehhez mindenképp egy lelkes, elhivatott, szakmáját szerető csapat kell.

Visszahívást kérek!

Írja be nevét és telefonszámát, és hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Visszahívást kérek

Adatvédelem

1 + 7 =

1162 Budapest Akácfa u. 86

+36/20-427-1009
+36/ 1-405-3485

info@redonyexpressz.hu

Pin It on Pinterest