Redőny

Miért érdemes otthonainkat redőnyökkel felszerelni?

A redőny ma már egy lakás meghatározó kelléke, amivel kapcsolatban nagyon fontos a megfelelő választás. A redőnyök, télen emelik a lakás hőmérsékletét, kiváló a hőszigetelő hatás, nyáron pedig árnyékoló hatásuk miatt az erős napsütés ellen védenek. Az árnyékoláson és a jó hőszigetelésen túl a redőnyök kiválóan védenek a külső zajoktól, a kíváncsi tekintetektől, valamint növelik a lakások biztonságát is. Az alumínium redőnyök motorral is működtethetők. A motoros redőny ma már nem luxus, hanem a komfortos otthon része.

Redőny tervezési szempontok:

Az esztétikai kérdések mellett rendkívül fontos a hőszigetelés kérdése Egy masszív redőny mindemellett biztonsági szempontból is nagyon lényeges részét képezheti otthonunknak. Lehetőségünk van már automatizálni is a szerkezetet, egy beépített motor segítségével kapcsolóval vagy távirányítóval mozgathatjuk a redőnyt, illetve időzített vezérlőegység vagy okos házvezérlő is köthető rá. Redőny választékunk:

Redőny típusok:

Részletek

• Faredőny
• Alumínium redőny
• Műanyag redőny

Redőny szerkezet:

Részletek

• Külső tokos redőny
• Vakolható tokos redőny
• Nyílászáróra építhető, vagy ráépítős redőny
• Belső, vagy felső tokos redőny

Mozgatás szerint:

Részletek

• Motoros mozgatású (kapcsolós, vagy távirányítós)
• Kézi mozgatású (gurtnis, vagy zsinóros)

Kivitelezés szerint:

Részletek

Típustól és mérettől függően lehet szúnyoghálóval egybeépített redőny, KOMBI redőny is.

Minőségi termékek – Szakszerű szerelés

JAVÍTÁS

Ha leszakadt megakadt, nem megy fel, vagy le, csúszik, széttört, fel szeretné újítani, vagy csak nehezen mozog a redőnye, illetve a motoros redőnyével van probléma, kérem, hívjon! A fa, műanyag és alumínium redőnynél is a legkisebb hibától a komplett redőny, illetve motor kicseréléséig vállaljuk a szakszerű precíz javítást.

KÉSZÍTÉS

Redőnyök, Szúnyoghálók, Reluxák, Szalagfüggöny, Harmonikaajtó és Roletta pontos egyéni méretre készítését és precíz szerelését vállaljuk. Termékválasztékunkban csak minőségi, kedvező áru termékeket ajánlunk. Minden újonnan felszerelt termékünkhöz 2 év teljes körű garanciát adunk.

SZERELÉS

Az egyéni méretre gyártást és beszerelést mindig szakszerűen, precízen készítjük, és a munka végeztével rendben adjuk át a területet. Munkánkat több, mint 15 éves szakmai tudással, tapasztalattal nap, mint nap végezzük.. Ehhez mindenképp egy lelkes, elhivatott, szakmáját szerető csapat kell.

Visszahívást kérek!

Írja be nevét és telefonszámát, és hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Visszahívást kérek

Adatvédelem

2 + 13 =

1162 Budapest Akácfa u. 86

+36/20-427-1009
+36/ 1-405-3485

info@redonyexpressz.hu

Pin It on Pinterest