Szalagfüggöny

Szalagfüggöny a beltéri árnyékolás klasszikusa.

Irodák, tárgyalók, intézmények, bankok, üzletek illetve otthonokban is népszerű, stílusos és elegáns árnyékoló a szalagfüggöny. Nagy üvegfelületek árnyékolására ideális választás A lamellák elfordításával szabályozzuk a beáramló fény mennyiségét, és így kellemes hangulatot varázsolunk a helységekbe. A lamellák széles anyag és színválasztékkal rendelkeznek. Szalagfüggöny nélkül egy modern iroda, ügyfélszolgálat elképzelhetetlen. Több mint száz féle textil közül mindenki könnyedén megtalálja az elképzelésének megfelelőt.

Milyen szalagfüggönyt válasszunk?

A szalagfüggönyök leglátványosabb részei a lamellák. Többnyire impregnált textilekből készülnek, amik változatos mintázatokban és gazdag színválasztékban állnak rendelkezésre. Szövésük különböző sűrűségű, ami befolyásolja a beszűrődő fény mennyiségét. Léteznek teljesen fényzáró szalagfüggöny-lamellák is, amik műanyagból készülnek. Kiválóan alkalmasak a különböző számítógéppel ellátott munkahelyek, valamint a nedves, párás helyiségek árnyékolására.

A szalagfüggöny anyaga

Részletek

A szalagfüggöny anyagának kiválasztásakor ne feledkezzünk meg arról, hogy a fényáteresztés mértékét befolyásolja a szalagfüggöny lamellák anyagának a sűrűsége, illetve színe is

Rögzítése, szerelése

Részletek

A szalagfüggöny karnisok többnyire a mennyezetre vagy az oldalfalra, a padlóval párhuzamosan kerülnek felszerelésre. De nem csak függőleges felületeken alkalmazhatók, hanem ferde síkú, boltíves és bástyaíves ablakokra is felszerelhetők.

A szalagfüggöny működése

Részletek

A szalagfüggönyök működtetés szempontjából készülhetnek kézi és motoros kivitelben. Kézi működtetésnél a szalagfüggönyök lamelláit egy gyöngylánc és zsinór húzásával lehet a kívánt szögbe állítani, illetve a kívánt irányba mozgatni. A motorral szerelt és működtetett szalagfüggönyök vezérelhetők hagyományos kapcsolókkal, illetve távirányítóval is.

Minőségi termékek – Szakszerű szerelés

JAVÍTÁS

Ha leszakadt megakadt, nem megy fel, vagy le, csúszik, széttört, fel szeretné újítani, vagy csak nehezen mozog a redőnye, illetve a motoros redőnyével van probléma, kérem, hívjon! A fa, műanyag és alumínium redőnynél is a legkisebb hibától a komplett redőny, illetve motor kicseréléséig vállaljuk a szakszerű precíz javítást.

KÉSZÍTÉS

Redőnyök, Szúnyoghálók, Reluxák, Szalagfüggöny, Harmonikaajtó és Roletta pontos egyéni méretre készítését és precíz szerelését vállaljuk. Termékválasztékunkban csak minőségi, kedvező áru termékeket ajánlunk. Minden újonnan felszerelt termékünkhöz 2 év teljes körű garanciát adunk.

SZERELÉS

Az egyéni méretre gyártást és beszerelést mindig szakszerűen, precízen készítjük, és a munka végeztével rendben adjuk át a területet. Munkánkat több, mint 15 éves szakmai tudással, tapasztalattal nap, mint nap végezzük.. Ehhez mindenképp egy lelkes, elhivatott, szakmáját szerető csapat kell.

Visszahívást kérek!

Írja be nevét és telefonszámát, és hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Visszahívást kérek

Adatvédelem

15 + 11 =

1162 Budapest Akácfa u. 86

+36/20-427-1009
+36/ 1-405-3485

info@redonyexpressz.hu

Pin It on Pinterest