Termékeink Beszerelése

Miért velünk szereltesse?

Mert az egyéni méretre gyártást és beszerelést mindig szakszerűen, precízen készítjük, és a munka végeztével rendben adjuk át a területet. Mert munkánkat több, mint 15 éves szakmai tudással, tapasztalattal nap, mint nap végezzük. Mert ahhoz hogy az árnyékolástechnikai termékek jól működjenek Önöknél, nem elég egy jó minőségű terméket megvásárolni, hanem ugyanilyen fontos a termékek precíz, pontos beszerelése, beállítása, beüzemelése. Ehhez pedig mindenképp egy lelkes, elhivatott, szakmáját szerető csapat kell.

Szakszerű Szerelések

Célunk, hogy az ügyfeleket a legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki, kedvező, áraink mellett. Budapest minden kerületében és vonzáskörzetében dolgozunk. Szakszerű munkavégzés mellett, igyekszünk a legkisebb zajjal, kosszal, járó megoldást választani és a munka végeztével pedig rendet hagyunk magunk után.

A több mint 15 év tapasztalat

Részletek

A több mint 15 éves működésünk alatt rengeteg tapasztalatot, tudást, szakértelmet szereztünk és halmoztunk fel, amiből Ön is részesülhet.

Pontos, precíz, szakszerű szerelés

Részletek

A szerelés során a legfontosabb számunkra, hogy az ön elképzelései és a kivitelezés a lehető legprofibb módon valósulhassanak meg. Mindig minőségi munkát végzünk!

Lelkes szakmáját szerető csapat

Részletek

Munkánknak az igazi gyümölcse az a számtalan elégedett ügyfél, mely nap, mint nap motiválja csapatunkat.

Minőségi termékek – Szakszerű szerelés

JAVÍTÁS

Ha leszakadt megakadt, nem megy fel, vagy le, csúszik, széttört, fel szeretné újítani, vagy csak nehezen mozog a redőnye, illetve a motoros redőnyével van probléma, kérem, hívjon! A fa, műanyag és alumínium redőnynél is a legkisebb hibától a komplett redőny, illetve motor kicseréléséig vállaljuk a szakszerű precíz javítást.

KÉSZÍTÉS

Redőnyök, Szúnyoghálók, Reluxák, Szalagfüggöny, Harmonikaajtó és Roletta pontos egyéni méretre készítését és precíz szerelését vállaljuk. Termékválasztékunkban csak minőségi, kedvező áru termékeket ajánlunk. Minden újonnan felszerelt termékünkhöz 2 év teljes körű garanciát adunk.

SZERELÉS

Az egyéni méretre gyártást és beszerelést mindig szakszerűen, precízen készítjük, és a munka végeztével rendben adjuk át a területet. Munkánkat több, mint 15 éves szakmai tudással, tapasztalattal nap, mint nap végezzük.. Ehhez mindenképp egy lelkes, elhivatott, szakmáját szerető csapat kell.

Visszahívást kérek!

Írja be nevét és telefonszámát, és hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Visszahívást kérek

Adatvédelem

8 + 2 =

1162 Budapest Akácfa u. 86

+36/20-427-1009
+36/ 1-405-3485

info@redonyexpressz.hu

Pin It on Pinterest