Szúnyogháló

Szúnyoghálók ajtóra, ablakra.

A szúnyoghálók, vagy rovarhálók használatával a szúnyogokon kívül rengeteg más nemkívánatos élőlényt is távol tarthatunk otthonainktól. Így poloska, légy, bögöly, darázs, méh, molylepke, vagy pókok. A redőnybe integrált régi, hagyományos KOMBI szúnyoghálók nem adnak 100% biztonságot a rovarok ellen,,mivel bogarak, a redőnytokot belülről megkerülve bejuthatnak a rovarháló és az ablaküveg közé, így pillanatok alatt ellephetik otthonunkat a hívatlan vendégek, de már van erre is megoldás.

Milyen típusú szúnyoghálókat tehetünk ajtóra, ablakra?

Ahhoz, hogy nyugodtan, szúnyogoktól, poloskáktól, rovaroktól mentesen éljük napjainkat, ezeket a nemkívánatos élőlényeket távol tartsuk otthonainktól többfajta szúnyogháló (rovarháló) megoldást alkalmazhatunk
Ablakokra fix, vagy rolós rovarhálót illetve pliszé hálót ajánlunk, erkélyajtókhoz nyíló zsanéros, oldalrolós és pliszé rendszerű szúnyoghálók közül választhat. Szúnyogháló típusaink:

Fix szúnyoghálók

Részletek

ablakra: alu, vagy műanyag keretes szúnyogháló

belső falcba: alumínium peremes szúnyogháló

Mobil szúnyoghálók

Részletek

ablakra: függőleges mozgatású rugós védőtokos

ajtóra: vízszintes mozgatású rugós védőtokos

Zsanéros nyitható szúnyogháló

Részletek

Az erős alumíniumprofilba feszített, üvegszál alapú hálóval kiváló minőség és hosszú élettartam biztosítható.

Pliszé szúnyogháló

Részletek

Vízszintes mozgatású, harmonikaszerűen záródó, dekoratív rovarháló. Ajtóra, ablakra, teraszra kitűnő megoldás, Könnyen mozgatható, bárhol megállítható, nem zavar a kilátásban. A pliszé szúnyoghálóval akár nagyobb méretű nyílászárók is kitűnően felszerelhetők.

Minőségi termékek – Szakszerű szerelés

JAVÍTÁS

Ha leszakadt megakadt, nem megy fel, vagy le, csúszik, széttört, fel szeretné újítani, vagy csak nehezen mozog a redőnye, illetve a motoros redőnyével van probléma, kérem, hívjon! A fa, műanyag és alumínium redőnynél is a legkisebb hibától a komplett redőny, illetve motor kicseréléséig vállaljuk a szakszerű precíz javítást.

KÉSZÍTÉS

Redőnyök, Szúnyoghálók, Reluxák, Szalagfüggöny, Harmonikaajtó és Roletta pontos egyéni méretre készítését és precíz szerelését vállaljuk. Termékválasztékunkban csak minőségi, kedvező áru termékeket ajánlunk. Minden újonnan felszerelt termékünkhöz 2 év teljes körű garanciát adunk.

SZERELÉS

Az egyéni méretre gyártást és beszerelést mindig szakszerűen, precízen készítjük, és a munka végeztével rendben adjuk át a területet. Munkánkat több, mint 15 éves szakmai tudással, tapasztalattal nap, mint nap végezzük.. Ehhez mindenképp egy lelkes, elhivatott, szakmáját szerető csapat kell.

Visszahívást kérek!

Írja be nevét és telefonszámát, és hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Visszahívást kérek

Adatvédelem

1 + 12 =

Non-stop Redőnyszervíz
Redőnyexpressz

Budapesten és vonzáskörzetében

REDŐNYEXPRESSZ

1162 Budapest Akácfa u. 86

+36/20-427-1009
+36/ 1-405-3485

info@redonyexpressz.hu

Pin It on Pinterest