Bemutatkozás

Redőnyexpressz

Bemutatkozás

Köszöntjük Önt a Redőnyexpressz honlapján!

 

Daucsó István vagyok, 1995 óta egyéni vállalkozó. Árnyékolástechnikai berendezések javításával, méretre készítésével, szerelésével 2004-től foglalkozom. Árnyékolástechnikai vállalkozásunk kis létszámmal, de nagy tapasztalattal rendelkezik. Termékeinknél a legfontosabb szempont a minőség. Kiváló minőségű, de kedvező árú termékeink időtállóak, igényesek, esztétikusak. Ha Ön sem 1-2 évre tervezi árnyékolóját, akkor fontos olyan céggel készíttetnie, akire hosszú távon is számíthat.
Nálunk kedvező áron minőséget kap!

TEVÉKENYSÉGÜNK:

Redőnyök Javítása Felújítása
Új Redőnyök Szúnyoghálók méretre készítése, szerelése.

  • Megbízhatóság 100% 100%
  • Tapasztalat 100% 100%

éve foglalkozunk Árnyékolástechnikával

JAVÍTÁS

Ha leszakadt megakadt, nem megy fel, vagy le, csúszik, széttört, fel szeretné újítani, vagy csak nehezen mozog a redőnye, illetve a motoros redőnyével van probléma, kérem, hívjon! A fa, műanyag és alumínium redőnynél is a legkisebb hibától a komplett redőny, illetve motor kicseréléséig vállaljuk a szakszerű precíz javítást.

KÉSZÍTÉS

Redőnyök, Szúnyoghálók, Reluxák, Szalagfüggöny, Harmonikaajtó és Roletta pontos egyéni méretre készítését és precíz szerelését vállaljuk. Termékválasztékunkban csak minőségi, kedvező áru termékeket ajánlunk. Minden újonnan felszerelt termékünkhöz 2 év teljes körű garanciát adunk.

SZERELÉS

Az egyéni méretre gyártást és beszerelést mindig szakszerűen, precízen készítjük, és a munka végeztével rendben adjuk át a területet. Munkánkat több, mint 15 éves szakmai tudással, tapasztalattal nap, mint nap végezzük.. Ehhez mindenképp egy lelkes, elhivatott, szakmáját szerető csapat kell.

Visszahívást kérek!

Írja be nevét és telefonszámát, és hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Visszahívást kérek

Adatvédelem

1 + 14 =

Non-stop Redőnyszervíz
Redőnyexpressz

Budapesten és vonzáskörzetében

Rólunk

1162 Budapest Akácfa u. 86

+36/20-427-1009
+36/ 1-405-3485

info@redonyexpressz.hu

Pin It on Pinterest