Redőny javítás

Mikor van szüksége már szakemberre?

Ha leszakadt megakadt, nem megy fel, vagy le, csúszik, széttört, fel szeretné újítani, vagy csak nehezen mozog a redőnye, illetve a motoros redőnyével van probléma, kérem, hívjon! A fa, műanyag és alumínium redőnynél is a legkisebb hibától a komplett redőny, illetve motor kicseréléséig vállaljuk a szakszerű precíz javítást. Nagyon sok esetben nem kell mindjárt új redőnyt, vagy motort venni, ha egy kisebb javítással, beállítással is orvosolható a probléma. Mindig törekszünk a legköltséghatékonyabb megoldásra

Szakszerű Javítások

Vállalkozásunk tevékenységi körébe tartozik a meghibásodott Redőnyök, kiszakadt Szúnyoghálók, a leszakadt Szalagfüggönyök, a nem működő Reluxák, és más árnyékolástechnikai berendezések egyéb eszközök, javítása, felújítása. Leggyakoribb hibák:

Redőny gurtni szakadás

Részletek

A folyamatos igénybevétel, súrlódás miatt idővel elkopik, elszakad. Sajnos, van, amikor a nem szakszerű redőny felszerelése miatt szakad el rövid időn belül. Mindig van megoldás.

Redőnylécek szétszakadása, törése

Részletek

Gyakori hiba a fa, alumínium, műanyag redőnylécek szétszakadása, széttörése, amit okozhat a redőny elöregedése, de másik hibás alkatrészek is előidézhetik ezt a hibát.

Beszorul a redőny a tokba

Részletek

Ha nem indul el a redőny a tokból, kézzel kell leráncigálni, vagy csak félig húzható fel hogy még elinduljon lefelé. A legtöbb esetben ez a hiba is orvosolható egyszerű módszerekkel, de előfordul, hogy csak a redőnypalást cseréje segít már.

Minőségi termékek – Szakszerű szerelés

JAVÍTÁS

Ha leszakadt megakadt, nem megy fel, vagy le, csúszik, széttört, fel szeretné újítani, vagy csak nehezen mozog a redőnye, illetve a motoros redőnyével van probléma, kérem, hívjon! A fa, műanyag és alumínium redőnynél is a legkisebb hibától a komplett redőny, illetve motor kicseréléséig vállaljuk a szakszerű precíz javítást.

KÉSZÍTÉS

Redőnyök, Szúnyoghálók, Reluxák, Szalagfüggöny, Harmonikaajtó és Roletta pontos egyéni méretre készítését és precíz szerelését vállaljuk. Termékválasztékunkban csak minőségi, kedvező áru termékeket ajánlunk. Minden újonnan felszerelt termékünkhöz 2 év teljes körű garanciát adunk.

SZERELÉS

Az egyéni méretre gyártást és beszerelést mindig szakszerűen, precízen készítjük, és a munka végeztével rendben adjuk át a területet. Munkánkat több, mint 15 éves szakmai tudással, tapasztalattal nap, mint nap végezzük.. Ehhez mindenképp egy lelkes, elhivatott, szakmáját szerető csapat kell.

Visszahívást kérek!

Írja be nevét és telefonszámát, és hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Visszahívást kérek

Adatvédelem

13 + 3 =

1162 Budapest Akácfa u. 86

+36/20-427-1009
+36/ 1-405-3485

info@redonyexpressz.hu

Pin It on Pinterest