Reluxa

Árnyékolás Stílus, és Harmónia

Az alumínium reluxa a legnépszerűbb és legkeresettebb beltéri árnyékoló megoldás. Esztétikus, egyszerűen kezelhető, hatékony, valamint kedvező az ára. 38 féle színárnyalatból választhatunk. Működésük gyöngyláncos, üvegpálcás vagy hagyományos bowdenes. Lamellái 16 illetve 25 mm szélességűek, A fa reluxa a kiváló árnyékolás mellett otthonunk dísze is lehet. Lamellái csomómentes trópusi fából készülnek, 25 illetve 50 mm szélességűek. Kiválóan festhető, pácolható, lakkozható a megrendelő igénye szerinti színekben. A fa reluxa mintázata harmóniát, komfortot és meghittséget visz az otthonába. Elsősorban a luxust és szépséget előnyben részesítő igényes vevőknek kínáljuk

Reluxa választási tanácsok:

Alumínium reluxa a legjobban elterjedt és legkedvezőbb az ára. A 16 mm-es lamella szélességű főként a kisebb felületű nyílászárók üvegfelületeinek árnyékolására szolgál, míg a 25 mm-es a régebbi típusú, kisebb és nagyobb felületű nyílászárókra kínál megoldást. Akár háromszög ablakokra is alkalmazható. Fa reluxa kitűnő választás, ha a természetes anyagok használatát részesítjük előnyben és fontos a belső tér kialakítása, a színek összhangja. A trópusi fa sajátossága a nagyon tömör szerkezet és a csomómentesség. Nedves, párás helyiségekbe, ferde síkú ablakoknál nem ajánlott.

Gyöngyláncos alumínium reluxák:

Részletek

(isoline, isoline loco)

Üvegpálcás alumínium reluxa:

Részletek

(klasszikus)

Bowdenes alumínium reluxa

Részletek

(hagyományos)

Fa lamellás reluxa, 25 mm-es

Részletek

(trópusi fa, nagyon tömör szerkezetű, csomómentes)

Fa lamellás reluxa, 50 mm-es

Részletek

(trópusi fa, nagyon tömör szerkezetű, csomómentes)

Minőségi termékek – Szakszerű szerelés

JAVÍTÁS

Ha leszakadt megakadt, nem megy fel, vagy le, csúszik, széttört, fel szeretné újítani, vagy csak nehezen mozog a redőnye, illetve a motoros redőnyével van probléma, kérem, hívjon! A fa, műanyag és alumínium redőnynél is a legkisebb hibától a komplett redőny, illetve motor kicseréléséig vállaljuk a szakszerű precíz javítást.

KÉSZÍTÉS

Redőnyök, Szúnyoghálók, Reluxák, Szalagfüggöny, Harmonikaajtó és Roletta pontos egyéni méretre készítését és precíz szerelését vállaljuk. Termékválasztékunkban csak minőségi, kedvező áru termékeket ajánlunk. Minden újonnan felszerelt termékünkhöz 2 év teljes körű garanciát adunk.

SZERELÉS

Az egyéni méretre gyártást és beszerelést mindig szakszerűen, precízen készítjük, és a munka végeztével rendben adjuk át a területet. Munkánkat több, mint 15 éves szakmai tudással, tapasztalattal nap, mint nap végezzük.. Ehhez mindenképp egy lelkes, elhivatott, szakmáját szerető csapat kell.

Visszahívást kérek!

Írja be nevét és telefonszámát, és hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Visszahívást kérek

Adatvédelem

15 + 5 =

1162 Budapest Akácfa u. 86

+36/20-427-1009
+36/ 1-405-3485

info@redonyexpressz.hu

Pin It on Pinterest