Roletta

Az örök klasszikus beltéri árnyékoló

Egy árnyékoló, amely ma is töretlen népszerűségnek örvend. Sokoldalú, egyszerű és mégis különleges. Jó pár évtizede kedvelt belső árnyékoló. Kis helyigénye, tartóssága, könnyű kezelhetősége, kedvező ára miatt sok helyen bizonyított árnyékolástechnikai megoldás. Manapság a roletta anyagok folyamatosan bővülő palettája lehetővé teszi, hogy minden enteriőrben az otthon dísze is lehessen. Az egyszínű anyagokon kívül megjelentek a különböző izgalmas minták is. A széles típus és színválasztéknak köszönhetően szinte minden felülethez létezik optimális megoldás. Sőt, van roletta, ami a fényáteresztő és sötétítő képességet egyszerre tudja nyújtani, ez a sávroletta.

A Roletta széleskörű felhasználhatósága:

A különböző textíliák nem csak az árnyékolást szolgálják, hanem egyre inkább dekorációs célra is használják. Egyedi atmoszférát kölcsönöznek a helyiségeknek, hangulatossá teszik a környezetet. Az árnyékoló és dekorációs felhasználás mellett, különböző típusú anyagoknak nagy szerepe van a hővédelemben, rendkívül hatékonyan csökkenthetik a helyiség átmelegedését. Tetőtéri ablakok árnyékolására is alkalmasak.

Felszerelésük

Részletek

Felszerelhetők oldalfalra, mennyezetre, függőleges és ferde síkú felületekre is

Anyaguk

Részletek

• fényzáró, ami akár teljes sötétséget biztosít
• fényáteresztő, ami engedi a fény részleges beszűrődését.
• Alu pigment bevonatú textília, ami hatékonyan segítik a hő visszaverését.

Mozgatásuk

Részletek

• Gyöngyláncos működtetésű
• Rugós működtetésű
• Motoros működtetésű

Minőségi termékek – Szakszerű szerelés

JAVÍTÁS

Ha leszakadt megakadt, nem megy fel, vagy le, csúszik, széttört, fel szeretné újítani, vagy csak nehezen mozog a redőnye, illetve a motoros redőnyével van probléma, kérem, hívjon! A fa, műanyag és alumínium redőnynél is a legkisebb hibától a komplett redőny, illetve motor kicseréléséig vállaljuk a szakszerű precíz javítást.

KÉSZÍTÉS

Redőnyök, Szúnyoghálók, Reluxák, Szalagfüggöny, Harmonikaajtó és Roletta pontos egyéni méretre készítését és precíz szerelését vállaljuk. Termékválasztékunkban csak minőségi, kedvező áru termékeket ajánlunk. Minden újonnan felszerelt termékünkhöz 2 év teljes körű garanciát adunk.

SZERELÉS

Az egyéni méretre gyártást és beszerelést mindig szakszerűen, precízen készítjük, és a munka végeztével rendben adjuk át a területet. Munkánkat több, mint 15 éves szakmai tudással, tapasztalattal nap, mint nap végezzük.. Ehhez mindenképp egy lelkes, elhivatott, szakmáját szerető csapat kell.

Visszahívást kérek!

Írja be nevét és telefonszámát, és hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Visszahívást kérek

Adatvédelem

9 + 6 =

1162 Budapest Akácfa u. 86

+36/20-427-1009
+36/ 1-405-3485

info@redonyexpressz.hu

Pin It on Pinterest