Szolgáltatások

Árnyékolás precízen, szakszerűen

Szolgáltatások

REDŐNY JAVÍTÁS

Ha leszakadt megakadt, nem megy fel, vagy le, csúszik, széttört, fel szeretné újítani, vagy csak nehezen mozog a redőnye, illetve a motoros redőnyével van probléma, kérem, hívjon! A fa, műanyag és alumínium redőnynél is a legkisebb hibától a komplett redőny, illetve motor kicseréléséig vállaljuk a szakszerű precíz javítást. Nagyon sok esetben nem kell mindjárt új redőnyt, vagy motort venni, ha egy kisebb javítással, beállítással is orvosolható a probléma. Mindig törekszünk a legköltséghatékonyabb megoldásra.

MÉRETRE KÉSZÍTÉS

Redőnyök, Szúnyoghálók, Reluxák, Szalagfüggöny, Harmonikaajtó és Roletta pontos egyéni méretre készítését és precíz szerelését vállaljuk. Termékválasztékunkban csak minőségi, kedvező áru megoldásokat, termékeket ajánlunk. Termékeinkből gazdag színválaszték áll az Ön rendelkezésre, amiből az egyéni igényei szerint választhat. Rövid határidővel, díjmentes kiszállással, felméréssel, tanácsadással segítjük elképzelését valóra váltani. Minden újonnan felszerelt termékünkhöz 2 év teljes körű garanciát adunk.

TERMÉKEINK BESZERELÉSE

Az egyéni méretre gyártást és beszerelést mindig szakszerűen, precízen készítjük, és a munka végeztével rendben adjuk át a területet. Munkánkat több, mint 15 éves szakmai tudással, tapasztalattal nap, mint nap végezzük. Ahhoz hogy az árnyékolástechnikai termékek jól működjenek Önöknél, nem elég egy jó minőségű terméket megvásárolni, hanem ugyanilyen fontos a termékek precíz, pontos beszerelése, beállítása, beüzemelése. Ehhez mindenképp egy lelkes, elhivatott, szakmáját szerető csapat kell.

Visszahívást kérek!

Írja be nevét és telefonszámát, és hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Visszahívást kérek

Adatvédelem

5 + 13 =

Szakszerű Javítások

Vállalkozásunk tevékenységi körébe tartozik a REDŐNYÖK, SZÚNYOGHÁLÓK és más árnyékolástechnikai berendezések pontos méretre készítése és szerelése, ezen kívül a meghibásodott REDŐNYÖK, a kiszakadt SZÚNYOGHÁLÓK, a leszakadt SZALAGÜGGÖNYÖK, a nem működő RELUXÁK, egyéb eszközök, javítása, felújítása. LEGGYAKRABBAN ELŐFORDULÓ REDŐNY HIBÁK:

Redőny gurtni szakadás

Részletek

A leggyakoribb hibák közé tartozik a redőny gurtni szakadás. Ez az alkatrész folyamatos igénybevétel, súrlódás miatt idővel elkopik, elszakad. Sajnos, van, amikor a nem szakszerű redőny felszerelése miatt szakad el rövid időn belül. Mindig van megoldás. Kis javítás, szerelés után könnyebben működik majd a redőnye.

Redőnylécek szétszakadása, törése

Részletek

Gyakori hiba a fa, alumínium, műanyag redőnylécek szétszakadása, széttörése, amit okozhat a redőny elöregedése, de másik hibás alkatrészek is előidézhetik ezt a hibát. A legtöbb esetben javítható a hiba, nem szükséges a teljes redőnypalást csere.

Beszorul a redőny a tokba

Részletek

Sokszor találkozunk azzal a hibával, hogy nem indul el a redőny a tokból, kézzel kell leráncigálni, vagy csak félig húzható fel hogy még elinduljon lefelé. A legtöbb esetben ez a hiba is orvosolható egyszerű módszerekkel, de előfordul, (főleg régi műanyag redőnyöknél) hogy a lécek megvetemednek, megcsavarodnak és csak a redőnypalást cseréje segít már.

Gurtni behúzó rugó csere

Részletek

A régi faredőnynél az ablak, vagy ajtó tokjába beépítve található behúzó rugó elfárad, eltörik, az újabb redőnyöknél pedig egy külső műanyag tokba helyezett rugó hibásodik meg. Egyszerűen cserélhető a szerkezet, esetleg javítható. A rugó cserét mindig bízza szakemberre, mert szerelése balesetveszélyes.

Redőny hengerének cseréje

Részletek

Ha a redőnye ferdén áll, Ha kijött a sínből a helyéről, Ha beszorul, se le, se fel nem megy akkor az egyik lehetséges ok a régi ( általában fa) henger elfáradása, törése, szétrohadása. Iyenkor a régi fahenger helyett golyóscsapágyas fémhengert szerelünk be. Ami nem csak nagyon hosszú élettartamot biztosít, de megkönnyíti a redőny felhúzását, működését is.

Motoros redőny javítása

Részletek

Kétfajta alap hibával találkozunk itt rendszeresen. A gyakoribb, mikor a redőnykapcsoló vagy a távirányító bekapcsolásakor hallani a motor búgó hangját, de a redőny nem mozdul, illetve erős kattogó hangot ad. Ilyenkor valami mechanikus hiba van a redőnnyel és általában a motor még használható. A másik esetben a motor bekapcsolásánál semmilyen hangot, búgást-zúgást nem lehet hallani. Ilyenkor elektromos probléma lépett fel, nem kap áramot a motor, vagy tönkrement. Ilyenkor lehet, hogy csak a motorcsere segít.

Szakszerűtlen javítás

Részletek

Előfordul olyan eset is, amikor a tulajdonos saját maga megpróbálkozik a javítással, vagy előzőleg a „ GÁNY ÉS FUSER” céget hívta ki. Ez néha több hibát, okoz, mint az alap probléma. Ezek a javítások szaktudást és sok tapasztalatot igényelnek, illetve emellett sok esetben balesetveszélyesek!

Egyéni méretre készítés

Minden termékünket, a pontos felmérés után, egyedi méretben, az igények szerint készítjük el. Gazdag termék és színválasztékkal állunk rendelkezésre, Mindenki megtalálhatja a számára legkedvezőbb minőségű, legjobb áru termékeket. Egyedi méretre készített termékeink:

Redőnyök:

Részletek

Faredőny
Alumínium redőny
Műanyag redőny

Szúnyoghálók:

Részletek

Fix szúnyoghálók
Mobil szúnyoghálók
Zsanéros szúnyogháló
Pliszé szúnyogháló

Szalagfüggönyök:

Részletek

Irodák, tárgyalók, intézmények, illetve otthonunkban is népszerű és stílusos árnyékoló a nagy üvegfelületek árnyékolására is ideális választás.

Reluxák:

Részletek

– alumínium reluxa:
Üvegpálcás és Gyöngyláncos kivitelben

– fa reluxák:
25 mm-es és 50 mm-es kivitelben

Roletták:

Részletek

Presztízs roletta
Gyöngyláncos roletta
Díszroletta
Tetőtéri roletta
Winlux roletta

Harmonika ajtók:

Részletek

Kis helyigényű, kedvező árfekvésű, szűk helyekre tartós, tökéletes megoldás, 12 színben kaphatók.

Termékeink Szakszerű beszerelése

2004-től az árnyékolástechnikában eltöltött idő alatt a nap, mint nap végzett munka során nagyon sok tapasztalatot gyűjtöttünk, ami alapja a szakszerű precíz szerelésnek is. Ezt igazolják:

A több mint 15 év

Részletek

A több mint 15 éves működésünk alatt rengeteg tapasztalatot, tudást, szakértelmet szereztünk és halmoztunk fel, amiből Ön is részesülhet.

Tapasztalatok hasznosítása

Részletek

A munkánk során folyamatosan megszerzett tapasztalatokat, tanulságokat az elkövetkező feladatokba építjük be, kamatoztatjuk, illetve a termékgyártás felé is visszajelzést adunk.

Pontos, precíz, szakszerű szerelés

Részletek

A szerelés során a legfontosabb számunkra, hogy az ön elképzelései és a kivitelezés a lehető legprofibb módon valósulhassanak meg. Mindig minőségi munkát végzünk!

Lelkes szakmáját szerető csapat

Részletek

Munkánknak az igazi gyümölcse az a számtalan elégedett ügyfél, mely nap, mint nap motiválja csapatunkat.

A munkaterületek kitakarítása

Részletek

Természetesen, de nem utolsó sorban, az elvégzett munka után a munkaterületünket rendben adjuk át az ügyfeleknek.

  • Megbízhatóság 100% 100%
  • Tapasztalat 100% 100%

éve foglalkozunk Árnyékolástechnikával

RÖVID HATÁRIDŐ

Hívásait minden nap 8-20 óráig fogadjuk. Javítások Szerelések Felmérések pár napon belül, Új termékek méretre készítése, szerelése rövid határidővel

PRECÍZ MUNKA

Több, mint 15 éves tapasztalattal, igényes, szakszerű munkánkkal precíz szereléssel arra törekszünk, hogy minden ügyfelünk elégedett legyen.

INGYENES KISZÁLLÁS

Budapesten és vonzáskörzetében ingyenes a kiszállás, felmérés, árajánlat készítés, tanácsadás, minden esetben.

Non-stop Redőnyszervíz
Redőnyexpressz

Budapesten és vonzáskörzetében

REDŐNYEXPRESSZ

1162 Budapest Akácfa u. 86

+36/20-427-1009
+36/ 1-405-3485

info@redonyexpressz.hu

Pin It on Pinterest