Harmonika ajtó

Kis helyigényű mégis esztétikus térelválasztó !

Kis helyigényű, kedvező árfekvésű, szűk helyekre tartós, hatékony megoldás, esztétikus térelválasztó. Az olyan lakásokban, ahol az ajtók nyílása zavaró tényező lehet, a legideálisabb és legkedvezőbb megoldás. A harmonikaajtó lapjai masszívak, működésük csendes. A harmonikaajtó lapok csuklópántos összefogatása hosszú élettartamot biztosít. Legnépszerűbb a natúr fehér színű ajtó, de a műanyag harmonikaajtók 12 színben kaphatók. Karbantartást nem igényelnek, könnyen tisztíthatók.

Elfoglalja az ajtó a fél szobát? Avagy mik a harmonikaajtó előnyei?

A harmonikaajtó csak a felső csúszósínt használja mozgásra és nem igényel az ajtókereten kívül más mozgásteret, így olyan helyiségek elválasztására is alkalmas, ahol kevés a hely, azaz nincs elég hely az ajtólap mozgásterére, vagy csak egyszerűen jobban szeretnénk gazdálkodni a belső térrel.

Helytakarékos

Részletek

A harmonikaajtó legfontosabb jellemzője

Ha nem kell, nem zavar

Részletek

Tökéletes megoldás olyan helyiségek elválasztására is, amelyeket csak ritkán, vagy csak időszakosan szükséges lezárni. Az állandó ajtó felesleges, de olykor – olykor nagyon jó, ha mégis van.

Ferde padló esetén is működik

Részletek

Használható olyan helyiségekhez is, ahol nem teljesen vízszintes a padló.

Könnyen alakítható

Részletek

Alkalmasak szűk átjárók elválasztására is, de a szokásosnál szélesebb nyílások elzárására is. Kétszárnyú kivitelezés is lehetséges. Nagyon egyszerűen módosítható.

Jobbos vagy balos működés

Részletek

Jobbról balra vagy balról jobbra is működik, igény szerint szerelhető, átalakítható.

Minőségi termékek – Szakszerű szerelés

JAVÍTÁS

Ha leszakadt megakadt, nem megy fel, vagy le, csúszik, széttört, fel szeretné újítani, vagy csak nehezen mozog a redőnye, illetve a motoros redőnyével van probléma, kérem, hívjon! A fa, műanyag és alumínium redőnynél is a legkisebb hibától a komplett redőny, illetve motor kicseréléséig vállaljuk a szakszerű precíz javítást.

KÉSZÍTÉS

Redőnyök, Szúnyoghálók, Reluxák, Szalagfüggöny, Harmonikaajtó és Roletta pontos egyéni méretre készítését és precíz szerelését vállaljuk. Termékválasztékunkban csak minőségi, kedvező áru termékeket ajánlunk. Minden újonnan felszerelt termékünkhöz 2 év teljes körű garanciát adunk.

SZERELÉS

Az egyéni méretre gyártást és beszerelést mindig szakszerűen, precízen készítjük, és a munka végeztével rendben adjuk át a területet. Munkánkat több, mint 15 éves szakmai tudással, tapasztalattal nap, mint nap végezzük.. Ehhez mindenképp egy lelkes, elhivatott, szakmáját szerető csapat kell.

Visszahívást kérek!

Írja be nevét és telefonszámát, és hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Visszahívást kérek

Adatvédelem

12 + 14 =

1162 Budapest Akácfa u. 86

+36/20-427-1009
+36/ 1-405-3485

info@redonyexpressz.hu

Pin It on Pinterest